Toyota Rent


Toyota Rentistä auto helposti ja vaivattomasti päiväksi tai vuodeksi


Toimipisteemme yhteydessä toimivan Toyota-Rentin valikoimasta löydät Toyotan suositut henkilö- ja tavara-automallit korkealuokkaisesti varusteltuina kaikkiin tarpeisiin – oman autosi huollon ajaksi, muuttoon, edustuskäyttöön tai vaikka lomamatkalle Eurooppaan. Vuokrasopimuksen voit tehdä joustavasti päiväksi tai vaikka vuodeksi. Meiltä löydät myös suksiboksit ja lasten turvaistuimet. Tutustu huolettomaan ja taloudelliseen Rent-vuokra-automallistoon!

Edullinen sijaisauto huollon ajaksi

Kun tuot autosi meille huoltoon tai tekniseen korjauksen, niin saat sijaisauton edullisesti käyttöösi.  Sijaisauto puoleksi päiväksi  25 € (sis. 30 ajokilometriä ja polttoaineen),  koko päiväksi 35e (sis.50km ja polttoaineen). Vuorokaudeksi sijaisauton saa 49 eurolla (sis. 100 km, hinta ei sisällä polttoainetta).Tee varaus jo huoltoa tilatessasi. Jos autosi joutuu korjaamollemme kolarin tai jonkin muun vaurion takia, tarkista missä laajuudessa autosi vakuutukset kattavat vuokra-autokulut.

Sijaisauto vahinkotaupauksissa

Kun tuot autosi meille korjattavaksi vahinkotapauksessa, Toyota Rent toimittaa sinulle tarvittaessa korvaavan ajoneuvon. Autamme ja neuvomme tarvittavien asiapapereiden täytössä. Saat meiltä myös asiaan kuuluvan käyttötarveselvityksen vakuutusyhtiötä varten, jonka voit myös tulostaa tältä sivulta. Tarvitset myös vastapuolen vakuutusyhtiön luvan sijaisauton käyttöön. Korvattavan ajoneuvon on oltava kooltaan samanlainen kuin oma autosi. Vakuutusyhtiö ei korvaa polttoainekuluja eikä omavastuun pienennystä.

Syytön osapuoli

Jos olet kolaritapauksen syytön osapuoli, vastapuolen vakuutusyhtiö korvaa sinulle sijaisauton käytöstä suurimman osan kuluista, siltä ajalta kun oma autosi on korjauksessa.
Linkki vakuutusyhtiövuokrahinnastoon.

Korvauksia maksetaan seuraavasti: 


1. Omistusauton käyttäjän korvaus = 94% vakuutusyhtiö ja 6% syytön osapuoli 

2. Huoltoleasing-auton käyttäjän korvaus = 100% vakuutusyhtiö 

3. Rahoitusleasing-auton käyttäjän korvaus = 94% vakuutusyhtiö ja 6% syytön osapuoli

Syyllinen osapuoli:

Jos olet kolarin syyllinen osapuoli, voit hakea korvausta sijaisauton käytöstä silloin, kun olet tehnyt esim. niin kutsutun laajennetun kaskovakuutuksen seisontapäiväkorvauksella.

Toyota Rent -mallisto

 • AYGO
  AYGO Hinta alkaen: 82.00 € / vrk. Henkilöt: 4 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 82.00 €|Viikonloppu 238.00 €|Viikko 488.00 € Henkilöt: 4

  Uudessa AYGOssa Toyotan suunnittelijat ovat tehostaneet AYGOn nuorekasta ja huomiota herättävää ulkonäköä sekä parantaneet auton suorituskykyä ja ajo-ominaisuuksia.

 • Yaris
  Yaris Hinta alkaen: 95.00 € / vrk. Henkilöt: 5 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 95.00 €|Viikonloppu 279.00 €|Viikko 570.00 € Henkilöt: 5

  Uusi Toyota Yaris tarjoaa sähäkkyyttä jokapäiväiseen ajoon. Sen rohkeat värit, jännittävät linjat ja tyylikkäät yksityiskohdat eivät pelkästään lupaa rentouttavaa ja mukavaa ajokokemusta. Yarisin vetovoima täyttää tavallisenkin matkan energialla ja tarmolla. Huippuunsa viedyn mukavuuden kruunaa lisävarusteena saatava Multidrive S-automaattivaihteisto. Hybridissä automaattivaihteisto on aina vakiona.

 • Auris
  Auris Hinta alkaen: 103.00 € / vrk. Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 103.00 €|Viikonloppu 301.00 €|Viikko 614.00 €

  Auris on uudistunut sisältä ja ulkoa. Se on yhä luokkansa ainoa wagon, jonka saa myös todella mukavana hybridinä, ja nyt moottorivalikoimassa on myös odotettu, suorituskykyinen 1.2 T -bensiiniturbomoottori. Runsaaseen varusteluun kuuluvat Active-tasosta alkaen mm. kosketusnäytöllinen Toyota Touch -mediakeskus peruutuskameralla, 16” kevytmetallivanteet sekä vakionopeussäädin. Valitsemalla Toyota Safety Sense -paketin turvallisuusvarusteet saat luokkaansa suurempaa turvallisuutta.

 • Corolla
  Corolla Hinta alkaen: 110.00 € / vrk. Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 110.00 €|Viikonloppu 324.00 €|Viikko 662.00 €

  11 sukupolvea ja 44 miljoonaa myytyä autoa ovat tehneet Corollasta maailman suosituimman automallin. Uusi Corolla kasvattaa suosiota vieläkin hienostuneemmalla ulkonäöllä ja entisestään parantuneella varustelulla. Active-tasossa on vakiona esim. aktiivinen Toyota Safety Sense -turvallisuusvarustelu, kuten automaattinen hätäjarrutus ja kaistavahti, sekä vakionopeussäädin ja mediakeskus peruutuskameralla. Corollan juhlavuoden kunniaksi tarjolla nyt myös huippuvarusteltu 50th Anniversary Edition –erikoismalli.

 • Verso
  Verso Hinta alkaen: 144.00 € / vrk. Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 144.00 €|Viikonloppu 423.00 €|Viikko 933.00 €

 • Avensis
  Avensis Hinta alkaen: 149.00 € / vrk. Henkilöt: 5 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 149.00 €|Viikonloppu 441.00 €|Viikko 975.00 € Henkilöt: 5

  Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot ja erittäin dynaaminen uusi ulkonäkö – kyseessä on täysin uudistunut Avensis. Se muuttaa muun muassa käsitykset turvallisuuden standardeista tuoden Toyota-mallistoon ensimmäistä kertaa vakiona, lasersensoreihin ja kameraan perustuvat ennakoivat Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet, jotka auttavat välttämään onnettomuuksia. Se on kuin saisit käyttöösi kuudennen aistin.

 • Prius
  Prius Hinta alkaen: 149.00 € / vrk. Henkilöt: 5 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 149.00 €|Viikonloppu 441.00 €|Viikko 975.00 € Henkilöt: 5

  Prius aloitti läpimurtona, joka teki hybridien mukavuudesta arkipäivää. Tänään se kasvattaa ajonautinnon uusiin mittoihin samalla, kun päästöt ja kulutus laskevat entisestään. Aktiiviset Toyota Safety Sense -turvavarusteet viimeistelevät turvallisuuden.

 • Prius+
  Prius+ Hinta alkaen: 144.00 € / vrk. Henkilöt: 7 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 144.00 €|Viikonloppu 423.00 €|Viikko 933.00 € Henkilöt: 7

  Täyshybridi on nyt täysiverinen tila-auto. Euroopan ensimmäisen 7-paikkaisen täyshybridin CO2-päästöt ovat pikkuauton luokkaa, alk. 106 g/km. Alhaisen kulutuksen ja päästöjen vuoksi ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä mitään kompromisseja mukavuudessa ja varustelussa, sillä jo vakiovarustelu sisältää mm. portaattoman automaattivaihteiston, kosketusnäytöllisen mediakeskuksen, adaptiivisen vakionopeussäätimen, Bi-LED-ajovalot ja automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän jalankulkijan tunnistuksella.

 • Proace
  Proace Hinta alkaen: 151.00 € / vrk. Henkilöt: 3 Varaa

  Hinnat: Vuorokausi 151.00 €|Viikonloppu 444.00 €|Viikko 980.00 € Henkilöt: 3

  Toyota Proace on ammattilaisen mittainen työväline. Neljä taloudellista dieselmoottoria, kolme vaihteistoa sekä kolme korimallia takaavat Proacen vetovoiman. Kuormatilaan saa lähes metrin lisää pituutta Smart Cargo -läpilastausluukun avaamalla ja vakiovarusteluun kuuluvat mm. Bluetooth® hands-free -järjestelmä, polttoainetoiminen lisälämmitin sekä huippuluokan turvallisuus. Räätälöimme niin varustelun, rahoituksen, huoltosopimuksen kuin vakuutuksenkin vaatimustesi mukaan.

Kuvan auto ei välttämättä vastaa täysin varattavissa olevaa autoa. Auton tarkka malli täsmentyy varausvahvistuksen yhteydessä haluamallanne yhteydenottomuodolla.

Mittauksessa käytetty peruskokoisia kovia matkalaukkuja:
Iso matkalaukku 73cm X 60cm X 23cm
Pieni matkalaukku 58cm X 45cm X 20cm

Yleiset vuokrausehdot

1. Vuokraajalla tulee olla voimassa oleva ajokortti ja vähintään vuoden ajokokemus. Alaikäraja on 20 vuotta ja joissakin autoryhmissä 24 vuotta. 
2. Hinnat eivät sisällä polttoainetta. Auto luovutetaan ja vastaanotetaan tankki täytettynä. 
3. Lyhin vuokra-aika on 24 tuntia. 
4. Vuokraan sisältyy korkeintaan 1 685 euron omavastuuvakuutus vahinkotapaukselta. Omavastuu on pienennettävissä 650 euroon lisämaksusta. Omavastuu ei korvaa autolle itse aiheutettuja vahinkoja esim. verhoilu, alusta jne. 
5. Vuokraaja on vastuussa aiheuttamistaan sakoista ja pysäköintivirhemaksuista. 
6. Arvioitu vuokra peritään ennakkoon. Vähimmäisennakkomaksu on 650 euroa. Maksuvälineenä hyväksytään yleisimmät kansainväliset luottokortit kuten Visa, Eurocard, Mastercard, Diners ja Amex (esim. Visa Electron ei ole luottokortti). 
Käteismaksu on mahdollinen vuokrauksen päätyttyä, kun luottokorttia on käytetty vakuutena.
Suomen Autovuokraamojen liiton vuokrausehdot: http://www.autovuokraamoliitto.fi/ehdot.pdf
7. Viikonloppupaketit ovat voimassa perjantai-iltapäivästä maanantai-aamuun.

Varaa auto - Toyota Rent

Kiitos!
Auton merkki, malli

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Auton nouto

Päivämäärä

Klo.

Auton palautus

Päivämäärä

Klo.

Lisätiedot

Anna lisätietoja matkastasi tai erityistoivomuksista auton suhteen.

* Pakolliset tiedot

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje