Pidämme pyörät pyörimässä ja Toyotat liikenteessä poikkeusoloissakin!

Vallitsevan pandemian vuoksia aukioloaikojamme on supistettu, palvelemme toistaiseksi:

Automyynti: ma-pe klo 8-17, kesälauantaisin suljettu.

Huoltopalvelujen töiden vastaanotto: ma-pe klo 7.30-17. 

Pikahuolto auki klo 7.30-15.30

Hyvä Asiakkaamme. Myös me täällä Autokaupalla olemme siirtyneet poikkeusolojen toimintaan ja toimintamalleihin. Pyrimme näinä haastavina aikoina turvaamaan mahdollisuutesi hoitaa välttämättömät liikkumiseen liittyvät tarpeesi pitämällä sekä myynti- että huoltotoimintamme auki ma-pe 8-17.

Henkilöstömme tekee kaikkensa, jotta asiointisi olisi turvallista ja sujuvaa: turvavälit, tehostettu siivous, pleksilasit palvelutiskeillä ja halutessasi palvelu ulkotiloissa. Kahvipisteemme on toistaiseksi suljettu ja asiakastilamme tuolit on hajautettu ympäri liikettä. Mahdollisuuksien mukaan suosittelemme sijaisauton käyttöä tai pientä ulkoilua odottaessasi huollon valmistumista.

Käytämme huollettavissa autoissa suojaimia ja pyyhimme kosketuspinnat huollon jälkeen kertakäyttöisillä desinfioivilla liinoilla, sama pätee esittelyautoihin. Työntekijämme tulevat töihin vain terveinä, tulethan sinäkin.

 

SÄHKÖISET PALVELUT KÄYTÖSSÄSI

Muistathan myös sähköiset palvelumme: huoltoajanvaraus netissä/mobiilissa www.kuopionautokauppa.fi, chat -palvelumme palvelee verkkosivuillamme klo 08.00-22.00. Kaikki yhteystietomme löytyvät nettisivuiltamme, ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme kuulumisiamme myös sosiaalisessa mediassa,

Facebookissa ja Instagramissa. Verkosta löydät myös uusimmat poikkeustilatarjoukset ja uutiset.

VELOITUKSETON AUTOJEN NOUTO- JA PALAUTUSPALVELU

Tarjoamme veloituksettoman auton nouto- ja palautuspalvelun kaikkiin uusiin määräaikaishuoltoihin ja korikorjauksiin. Tämä palvelu sisältää ajoneuvon noudon huoltoon ja palautuksen ilmoittamaasi osoitteeseen n. 50 km säteellä Kuopiosta. Palvelu on voimassa toistaiseksi ja tarkoitettu erityisesti riskiryhmiin kuuluville. Soita 044 368 2243 tai laita viestiä huolto@kuopionautokauppa.fi.

PALVELEMME JOUSTAVASTI

Automyyjämme tuovat tarvittaessa uuden tai käytetyn auton koeajolle kotiisi tai työpaikallesi ja kauppojen toteutuessa toimitamme ajoneuvon haluamaasi osoitteeseen. Voit myös asioida kanssamme tulematta sisälle Autokauppaan tullessasi koeajolle tai huoltoon.

Terveisin Kuopion Autokauppalaiset