ProTect-suojaus

Toyota ProTect -käsittely nostaa autosi arvoa.

Ammattilaisen suorittaman ProTect-käsittelyn ansiosta autosi jälleenmyyntiarvo säilyy ja maalipinta pysyy parempana. Säästät myös vahauskustannuksissa. ProTect-käsittely maksaa muutaman sata euroa. Säästät sen takaisin vahauskustannuksissa.

Helpoiten pidät autosi puhtaana ja loistavan kiiltävänä suojaamalla sen ProTect-pinnoitteella. Sinun ei tarvitse edes vahata autoasi sen jälkeen. ProTect-pinta kestää ja antaa suojaa vuosiksi. Toyota ProTect -tuotteilla voidaan käsitellä ja suojata auton maalipinta, kevytmetallivanteet ja useimmat muoviosat sekä sisätilojen tekstiilipinnat.

ProTect-pinta hylkii likaa ja vettä

Toyota ProTect -käsitellyt pinnat eivät vaadi mitään erillisiä ylläpitokäsittelyjä kuten esim. maalipinnan vahausta. Käsittely antaa pinnoille vuosia kestävän suojan ja käsitellyt pinnat ovat helpompi pitää puhtaana. Kiiltävä maalipinta näyttää hyvältä ja lika irtoaa siitä pesussa helpommin. Jopa ikävän näköinen jarrupöly irtoaa pesussa käsitellyistä vanteista vaivatta. ProTect-suojatut tekstiilipinnat hylkivät tehokkaasti likaa ja vettä sekä ovat helpommin puhdistettavissa.

Ammattilaisen suorittaman ProTect-käsittelyn ansiosta autosi jälleenmyyntiarvo säilyy, maalipinta pysyy parempana ja koska auto vaatii vähemmän pesua eikä lainkaan vahausta, säästät käsittelyn hinnan helposti takaisin. ProTect-käsittely maksaa muutaman sata euroa. Kysy tarjousta meiltä.

Lue lisää ProTect-pinnoitteesta.

ProTect säilyttää loistavan kiillon jopa vuosia!