Sijaisauto

Sijaisauto tekee elämästä helpompaa.

Olipa syy määräaikaishuolto, lisävarusteiden asentaminen tai kolarikorjaus, elämä muuttuu hankalaksi, jos auto jää huoltoon pidemmäksi aikaa. Meillä et jää kuitenkaan pulaan. Toyota Rent- sijaisautopalvelustamme saat tarvittaessa Toyotan käyttöösi.

Sijaisauto huollon ajaksi

Kun soitat ja tuot autosi meille huollon tai teknisen korjauksen ajaksi, saat Toyota Rentistä sijaisauton edullisesti käyttöösi. Esimerkiksi puoleksi päiväksi sijaisauto vain 25 € (sis. 30 ajokilometriä ja polttoaineen) tai koko päiväksi 35e (sis.50km ja polttoaineen). Vuorokaudeksi sijaisauton saa 49 eurolla (sis. 100 km, hinta ei sisällä polttoainetta).

Tee varaus jo huoltoa tilatessasi. Jos autosi joutuu korjaamollemme kolarin tai jonkin muun vaurion takia, tarkista missä laajuudessa autosi vakuutukset kattavat vuokra-autokulut. Toyota Rent vuokraa tilapäiseen käyttöön myös pakettiautoja ja minibusseja.

Minibussi viikonlopuksi vai reilunkokoinen pakettiauto muuttoavuksi

Toyota Rentin laajasta valikoimasta löydät juuri sinun käyttötarvettasi vastaavan ajoneuvon. Vuokra-ajat ovat joustavia päivästä jopa vuoteen ja Rentin hinnoittelu on edullista.

Toyota Rentistä saat sijaisauton aina tarvitessasi.